Gewijzigde openingstijden woensdagmiddag

Onze openingstijden zijn per 1 januari: In de winterperiode (van 1 oktober tot en met 30 april):  In de zomerperiode (van 1 mei tot en met 30 september):

Kerstpakketten

Vanaf 19 november zijn de volgende Kerstpakketten te bestellen bij de Meule van Wassens: Kerstpakket 1: Pakket 1 – € 25 Bitterkoekjes CakemixCaramel Walnoot CakemixPatisserie BloemCakeblikGeerts Best Koolzaadolie TheeBonbonsSleetje Dit alles op een robuuste borrelplank Pakket 2 – € 30 Patisserie BloemChocolade CakemixPannenkoekenmix Kruidkoek MixAhorn SiroopGeerts Best Koolzaadolie TheeBonbonsKersttafereel Dit alles op een robuuste borrelplank Je kunt een kerstpakket tot uiterlijk donderdag… Lees verder »

Oktobermaand Kindermaand 1 en 29 oktober

Kom zaterdag 1 en 29 oktober naar de Meule van Wassens tussen 9 en 12 uur! Er zijn leuke Oud-Hollandse spelletjes te doen en overheerlijke pannenkoeken om te proeven. Er liggen ook kleurplaten klaar. Maak deze zo mooi mogelijk en wie weet win je een leuk prijsje. Lever je kleurplaat in voor 9 oktober.

Open Monumentendag 2022

Op zaterdag 10 september is de Open Monumentendag. De Meule van Wassens is de hele dag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.Je bent van harte welkom voor een rondleiding en om onze heerlijke pannenkoeken te komen proeven!

Drentse Molendag 27 augustus

Zaterdag 27 augustus is de Drentse Molendag en ook de Meule van Wassens is de hele dag geopend. Tussen 9 uur en 16 uur heten de molenaars je van harte welkom op de molen. Je kunt natuurlijk de molen bezichtigen en daarnaast genieten van een overheerlijke pannenkoek, gebakken van ons eigen pannenkoekenmeel. Je bent van… Lees verder »

Vrijwilligers gezocht meelverkoop

Zoals je weet is op woensdagmiddag en zaterdagmorgen de molen geopend voor verkoop van onze meelproducten en streekproducten zoals Geerts Best Koolzaadolie en appelsap van Bram Luten uit Linde. Tijdens deze openingstijden helpen vele vrijwilligers mee om de verkoop mogelijk te maken. Hier zijn we als stichting heel blij mee!Toch blijven we op zoek naar… Lees verder »

Vaderdag tip

Op zoek naar een leuke Vaderdagcadeau? Kom eens langs in de molen voor een leuk cadeaupakket!Je kunt denken aan bijvoorbeeld een pannenkoekenpakket: met daarin onze eigen pannenkoekenmeel (we hebben verschillende soorten en smaken), een bus poedersuiker en een fles koolzaadolie en maple syrup. Wil je graag iets anders in je pakket? Geen probleem, onze vrijwilligers… Lees verder »

Spreekbeurt

We vinden het ontzettend leuk om te merken dat ook veel kinderen de weg naar de molen al weten te vinden! Voor de kinderen die een spreekbeurt willen houden over de Meule van Wassens of over molens in het algemeen, hebben we een leuk spreekbeurt-tasje samengesteld. Er zit o.a. een Molenboekje in; een poster met… Lees verder »

Nationale Molendag 14 mei

Zaterdag 14 mei is het de Nationale Molendag. De Meule van Wassens is de hele dag geopend voor rondleidingen en natuurlijk kun je deze dag onze producten kopen. Onze molenaars heten je van harte welkom op de molen!We zijn geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur. Voor meer informatie:https://www.molens.nl/nationalemolendag-2022 Deze foto is gemaakt door familie Veerbeek uit de Molenstraat.