De Meule is genomineerd

Op 31 augustus werd door bestuursvoorzitter Henk Tissing bij een feestelijk moment vol trots bekend gemaakt: De Meule van Wassens is een van de 5 genomineerde molens voor de BankGiro Loterij Molenprijs 2018.

Dit is een jaarlijkse publieksprijs waarmee Vereniging De Hollandsche Molen in samenwerking met de BankGiro Loterij wil laten zien dat molens een onmisbaar en belangrijk onderdeel van het Nederlands cultureel erfgoed zijn.

Door te stemmen maakt de Meule van Wassens kans op de hoofdprijs van € 95.000 of het behaalde aantal stemmen in euro’s. Dat is de moeite waard, want voor de restauratie en herbestemming is veel geld nodig.

Rond 15.30 uur maakte de jury van de BankGiro Loterij Molenprijs de nominatie officieel bekend. Ook wethouder Mirjam Pauwels was namens het College aanwezig. Samen met de juryvoorzitter Sascha Baggerman onthulde zij het spandoek met de actieslogan Help de Meule weer malen!

Tussen 1 september 12.00 uur tot en met 1 oktober 12.00 uur kun je stem uitbrengen via:

www.molenprijs.nl/demeulevanwassens. Daarna ontvang je een e-mail met de vraag of je je stem wilt bevestigen, anders is deze niet geldig.

Houd voor meer acties de komende maand deze website of onze Facebookpagina en Instagrampagina in de gaten.