Belangstelling tijdens Open Monumentendag

Zaterdag 8 september waren we voor het eerst open voor publiek. Tijdens de Open Monumentendag kwamen ruim 160 mensen een kijkje nemen. Het liep de hele dag door, bestuursleden en andere vrijwilligers waren aanwezig om rondleidingen te geven en bezoekers te helpen met stemmen voor de BankGiro Loterij Molenprijs waarvoor de Meule onlangs genomineerd is.

Bezoekers waren geïnteresseerd in de plannen voor restauratie en herstel van de molen. En mensen kwamen zelf ook met mooie verhalen en foto’s over hun band met de molen, soms van generaties terug. Er is nog veel betrokkenheid, niet alleen bij de oudere generatie. Dat bleek uit de stemmen die we kregen bij acties vrijdagavond en zaterdagochtend bij Jumbo Termeulen en Plus van Tongeren.

Heb je het zaterdag gemist, maar wil je wel iets weten over de molen, kijk dan eens op de pagina’s Over de molen en Steun.