Uitslag fotowedstrijd

Wie zijn de winnaars van de fotowedstrijd met de Meule van Wassen-tas geworden? Zaterdag 14 september werd het tijdens Open Monumentendag bekend gemaakt en krijgen de winnaars hun prijzen overhandigd.

Er werden in de afgelopen 2 maanden bijna 50 foto’s ingezonden. Met wat een leuke en verrassende plaatjes! Veel foto’s op vakantiebestemmingen maar ook van dichterbij in het dorp. Geweldig om te zien hoe mensen ermee bezig zijn geweest.

De jury bestaande uit fotograaf Ferdinand Bennink, supermarkteigenaar Koen Termeulen en vrijwilliger bij de Meule van Wassens en hobbyfotograaf Ben Veerbeek kozen 4 prijswinnaars, want 2 foto’s eindigden gelijk op de 3e plek.

De uitslag is als volgt:

de 1e prijs (1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Termeulen) was voor Lex Huiskamp,

de 2e prijs (2 vergrotingen van foto’s naar keuze van Compleet in Beeld) ging naar Lyda Klaassen,

de 3e prijs (een gevulde boodschappentas van Jumbo Termeulen) was voor Tiny Post en Jennie Dekker.

Alle inzenders kunnen de uitvergrote foto vanaf 1 oktober ophalen in de winkel van Compleet in Beeld.

Iedereen bedankt voor de deelname! Veel bezoekers hebben de expositie tijdens Open Monumentendag bekeken en hadden positieve reacties.