Prinses Beatrix verricht opening op 4 september

Op zaterdag 4 september komt Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix naar Zuidwolde voor de officiële opening van onze gerestaureerde molen. We zijn erg blij en vereerd met haar komst. Het is een geweldige bekroning op de inzet van vele vrijwilligers die bij het herstel van de molen betrokken zijn geweest!

Na de openingshandeling om 12.00 uur zal Prinses Beatrix een rondleiding krijgen en spreken met de molenaars, andere betrokken vrijwilligers en het molenbouwbedrijf. Daarna is de begane grond van de molen geopend voor publiek. Op het terrein rondom de molen is een fair met diverse standjes, catering en muziek verzorgd door muziekvereniging Woudklank en Lobke Klein.

Belangrijk:

  • Er zal een controle zijn bij de ingangen, op coronavaccinatie of coronatestuitslag. Zorg voor de corona-check app op uw telefoon en neem uw ID-kaart mee.
  • Men dient zich bij de ingangen te registreren met naam en telefoonnummer.
  • Toegang tot het terrein is mogelijk op 3 plekken: aan de zijde Hoofdstraat, vanaf de Tonckensstraat naar de Molenstraat en via de Kienstobbe naar de Molenstraat.
  • Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Er is een fietsenstalling bij de toegang aan de Tonckensstraat.
  • Bij komst met de auto buiten de Molenstraat parkeren; er is gelegenheid bij museum De Wemme, Burgemeester Tonckensstraat 49 in Zuidwolde.