Prinses Beatrix verricht opening op 4 september

Op zaterdag 4 september komt Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix naar Zuidwolde voor de officiële opening van onze gerestaureerde molen. We zijn erg blij en vereerd met haar komst. Het is een geweldige bekroning op de inzet van vele vrijwilligers die bij het herstel van de molen betrokken zijn geweest!

Na de openingshandeling om 12.00 uur zal Prinses Beatrix een rondleiding krijgen en spreken met de molenaars, andere betrokken vrijwilligers en het molenbouwbedrijf. Daarna is de begane grond van de molen geopend voor publiek. Op het terrein rondom de molen is een fair met diverse standjes, catering en muziek verzorgd door muziekvereniging Woudklank en Lobke Klein.

Vanwege de veranderende coronamaatregelen maken we de komende maand meer bekend over de toegangsmogelijkheden.